Faqja Juaj e internetit

Dinamike si një kanal social

Nga kanalet sociale në faqen tuaj të ndërmarrjes ... me një klikim të vetëm

SI FUNKSIONONNA KONTAKTO

Bota juaj sociale në një faqe interneti profesionale

Me faqen sociale mund të transformosh kanalet tuaj sociale në një instrument dinamik dhe profesional të prezantimit të ndërmarrjes. Struktura juaj e re inovative shfrytëzon, faktikisht, përmbajtjet e teksteve dhe ato multimediale të sjellë nga rrjetet sociale kryesore, informacione të dobishme në një platformë të vetme.

Faqe me një stil të vjetër? Pak kohë për ta përditësuar?
Përgjigjia është … faqe sociale!

Faqja sociale i përgjigjet në mënyrë perfekte nevojave tuaja, sepse është e thjeshtë për administrim dhe e personalizueshme në ngjyra dhe në model. Nuk kërkon impenjim për përditësimin pasi merr automatikisht përmbajtjet e publikuara në Facebook, Google+, Instagram, Youtube e Tëitter. I përshtatet pajisjeve të lëvizshme dhe lejon të rinovohet imazhi juaj i ndërmarjes duke optimizuar afatet dhe burimet.

shembull 1shembull 2shembull 3

Një strukturë praktike dhe intuitive,
e pasur me informacione

Struktura e Faqeve Sociale lejon të përqëndrohen në pak faqe informacionet më të rëndësishme. Seksione gjithmonë të përditësuara falë sinkronizimit me rrjetet sociale kryesore dhe me një pozicionim të mirë në internet falë identifikimit automatik të fjalëve kyç më efikase.Faqet e disponueshme janë: Faqe Kryesore, Kush jemi, Blog, Galeri, Video dhe Kontakte. Software lehtësisht i përdorshëm lejon të shtohen të reja në bazë të nevojave të tua. .

Ke dëshirë të ndryshosh? Zgjidh mes ngjyrave dhe modeleve të ndryshme

Struktura e Faqeve Sociale lejon të përqëndrohen në pak faqe informacionet më të rëndësishme. Seksione gjithmonë të përditësuara falë sinkronizimit me rrjetet sociale kryesore dhe me një pozicionim të mirë në internet falë identifikimit automatik të fjalëve kyç më efikase.Faqet e disponueshme janë: Faqe Kryesore, Kush jemi, Blog, Galeri, Video dhe Kontakte. Software lehtësisht i përdorshëm lejon të shtohen të reja në bazë të nevojave të tua.

FACEBOOK DHE FAQE SOCIALE,
OFERTA JONë

Të shumta janë avantazhet që mund të shfrytëzosh duke zgjedhur Faqen Sociale. Nëse ndërmarrja jote e ka një Faqe Facebook të dedikuar, do të ndërtojmë faqen tuaj duke i marrë përmbajtjet. Ndërsa, nëse, futesh tani për herë të parë në botën e rrjeteve sociale, do të merremi ne në vendin tënd për të hapur faqe dhe profile nga të cilat të grumbullohen informacionet e dobishme dhe të krijohen përmbajtjet e tekstit nën këndvështrimin SEO për të kompozuar një faqe dinamike dhe efikase. Gjithashtu, do të marrësh relacione analitike për monitorimin e trafikut drejt faqes suaj të internetit.

NA KONTAKTO

Për informacione më të shumta, plotësoni formularin në të gjitha fushat e tij. Do të marrësh shpejt një përgjigje nga stafi ynë!

Personi në fjalë, pasi ti ketë marrë informatat nga pronari,
pajtohet si më poshtë: